Cupinfo

Priser

Anmälningsavgift för lag med gästkort: 1500 kr
Anmälningsavgift för lag utan gästkort: 2400 kr

Information om nya gästkort
Uppdaterad 29 oktober

Nu kan vi äntligen presentera nya alternativ för boende och mat under Umeå Handbollsfestival! Som vi informerat om tidigare hyr Umeå kommun inte ut skolsalar och skolmatsalar p.g.a. pandemin, vilket innebär att vi senaste tiden arbetat för att ta fram nya gästkort som inkluderar boende på hotell och mat. Det innebär att alla lag som bokat gästkort måste logga in och redigera lagets anmälan utifrån de nya alternativ som erbjuds. Alternativen är olika beroende på vilket hotell ni väljer, läs mer nedan. Alla bokningar på hotell är i mån av plats. Lagen ansvarar själva för att hålla sig uppdaterade om hotellens avbokningsregler. Vi kommer presentera fler hotell löpande.

I alla gästkort nedan ingår följande:

-Del i dubbelrum/trippelrum på hotell två nätter. Incheckning måndag 4/1, utcheckning onsdag 6/1.

-Hotellfrukost tisdag och onsdag.

-Lunch måndag-onsdag

-Middag måndag-tisdag

-Transport med cupbuss/minibuss

Tillägg enkelrum tillkommer.

Bokningskoden för att erhålla rabatt på våra hotell som ni bokar själv är “UHF”. Här beskrivs mer utförligt vad som gäller kring resp. gästkort.

Gästkort 1795 kr - bokning via UHF

När ni väljer att boka "Önskar hotellpaket - bokning via UHF" ansvarar cuporganisationen för er bokning. Vi placerar in er på något av hotellen vi har avtal med samt anger restaurang för era måltider, antingen på hotellet eller på O´Learys. Vi meddelar senast 15 december vilket hotell ni är placerat på.

Gästkort 1795 kr - bokar direkt med cuphotell

När ni väljer att boka "Önskar hotellpaket - bokar direkt med cuphotell" ansvarar ni själva för att boka något av hotellen vi har avtal med. Mat ingår (se spec ovan), antingen på hotellet eller på O´Learys.

Följande hotell går att boka för 1795 kr:

Hotel Aveny - https://ligula.se/profilhotels/hotel-aveny/

Mat ingår på hotellet. Ni bokar via mejl till hotelaveny@profilhotels.se. Ni betalar för både boende och mat direkt till hotellet.

Hotel Uman - https://www.nordicchoic...-collection-hotel-uman/

Mat ingår på hotellet. Ni bokar via mejl till cc.uman@choice.se. Ni betalar för både boende och mat direkt till hotellet.

Gästkort 1695 kr - bokar direkt med cuphotell

När ni väljer att boka "Önskar hotellpaket - bokar direkt med cuphotell" ansvarar ni själva för att boka något av hotellen vi har avtal med. Mat ingår (se spec ovan), antingen på hotellet eller på O´Learys.

Följande hotell går att boka för 1695 kr:

(Tillkommer då avtal är klart)

Gästkort 1595 kr - bokar direkt med cuphotell

När ni väljer att boka "Önskar hotellpaket - bokar direkt med cuphotell" ansvarar ni själva för att boka något av hotellen vi har avtal med. Mat ingår (se spec ovan), antingen på hotellet eller på O´Learys.

Följande hotell går att boka för 1595 kr:

Comfort Hotel Winn - https://www.nordicchoic...mea/comfort-hotel-winn/

Frukost ingår på hotellet. Lunch och middag serveras på O´Learys. Ni bokar via mejl till co.umea@choice.se . Ni betalar för både boende och mat direkt till hotellet.

Scandic Syd - https://www.scandichote...e/umea/scandic-umea-syd

Mat inkl kvällsbuffé (mån-tis) ingår på hotellet. Ni bokar via mejl till josefin.sydlen@scandichotels.com. Ni betalar för både boende och mat direkt till hotellet.

Om turneringen ställs in p.g.a. coronapandemin gäller full återbetalning. Beslut om ev. inställd turnering tas senast 1 december.

Arenor

Umeå Energi Arena (3 planer)
Vildmannahallen
Midgårdshallen
Dragonskolan
Hagaskolan
Musköten

Tävling

Umeå Handbollsfestival startar 4 januari kl. 12.00 och slutar 6 januari kl. 16.00.

Spelklasser:
Flickor/pojkarSpeltidSänkt ribbaKlisterBollstorlek
102x15janej0
112x20janej0
122x20nejnej0
132x20nejnejF:0, P:1
142x20nejnejF:0, P:1
162x20nejjaF:1, P:2
192x20nejja

F:2, P:3


F/P10 spelas i den nya spelformen kortplan, d.v.s. 5 utespelare + målvakt. Planens storlek motsvarar 2/3 av en fullstor plan. Lagen möts i sammandragsform, d.v.s. inget slutspel. Inga tabeller eller resultat presenteras i F/P10.

Om antal lag i någon klass är för få kan turneringen spelas i serieform alt. att klassen slås ihop med närliggande klass.

Viktiga datum

7 september

Klockan 12.30 öppnar vi anmälan.

15 november

Sista dag för anmälan och betalning av anmälningsavgift. OBS! Anmälan är preliminär tills vi erhållit betalning.

1 december

Beslut om ev. inställd turnering p.g.a. coronapandemin tas senast 1 december.

Gruppindelning och spelschema läggs ut på hemsidan.

Sista dag att beställa och betala gästkorten.


Resor

Att resa till och från Umeå är enkelt! Vi förespråkar miljövänliga alternativ där både SJ och Norrtåg erbjuder bra priser. Vill ni flyga finns det vanligtvis tre bolag som flyger till och från Umeå: SAS, BRA och Norwegian. Håll er själva uppdaterade om ev. förändringar under pandemin.

På plats erbjuder vi gratis transport med cupbuss samt minibussar.

Mer information kommer senare! Ni kan alltid kontakta oss om ni har några frågor.

Kommentarer